Aplicatie software pentru gestiunea achizitiilor pe proiecte finantate din fonduri europene

8 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Compania Sinoptix SA Brașov, dezvoltator de software cu peste 18 ani de experiență pe piața din România, dorește să vină în întâmpinarea colegilor din Clusterul MHTC cu o soluție software care să le permită o mai bună gestionare a proiectelor finanțate din fonduri europene.

Sunt cunoscute dificultățile cu care se confruntă companiile care aplică pentru finanțări europene. Având în vedere necesitățile de capital și timpul de așteptare implicat de investiții până la decontarea acestora, buna gospodărire a fondurilor, gestiunea cât mai precisă a rolurilor specialiștilor implicați și a retribuirii acestora, evidența transparentă a bugetelor și achizițiilor precum și a întregii documentații aferente tuturor acestor activități pot deveni o povară nedorită, în lipsa unei soluții specializate care să ușureze munca beneficiarilor de finanțări europene.

Soluția noastră – AQ Assist – a fost concepută și dezvoltată în cooperare cu o firmă de consultanță cu o îndelungată experiență în domeniu. Și-a dovedit deja eficacitatea în cazul mai multor beneficiari și a atins nivelul de maturitate necesar pentru a putea fi ușor de adoptat și implementat și de către alte companii interesate.

Pe lângă avantajele și beneficiile oferite de funcționalitățile soluției în sine, avantajul principal îl reprezintă deductibilitatea integrală a acesteia în cadrul unui proiect. Fie că este achiziționată ca atare, fie că va fi dezvoltată pe baza unor specificații proprii clientului, pornind de la versiunea actuală, costurile cu aceasta vor fi deductibile din finanțarea proiectului.

Astfel, practic beneficiarii de finanțare au posibilitatea de ași derula proiectele în strictă conformitate cu cerințele europene, fără costuri proprii suplimentare.

Pentru membrii MHTC vom oferi bineînțeles condiții și prețuri speciale.

Mai multe informații puteți găsi în acest document de prezentare.

Pentru orice informații suplimentare, detalii de achiziție sau prețuri, va rugăm să ne contactați folosind coordonatele de mai jos.

Paul Costea

Business Development Manager

Mobil: +4 0725 510 424

Email: paul.costea@sinoptix.com