APEL LASER

Apel LaserCu o experienta de peste zece ani in domeniul laserilor si aplicatiilor stiintifice, compania Apel Laser isi desfasoara activitatea pe trei axe principale: (1) comercializarea, instalarea si service-ul de laseri, sisteme laser si aparatura stiintifica;  (2) producerea si/sau integrarea de sisteme laser si echipamente stiintifice (3) dezvoltarea de produse in cadrul proiectelor de cercetare-dezvoltare. Produsele companiei isi gasesc aplicatii in industrie, stiinta si medicina. Reprezentanti exclusivi in Romania pentru companii de renume mondial din domeniul laserilor si aparaturii stiintifice precum: Coherent Inc., Horiba Scientific, Alpha Laser, Nuaire, Ekspla, Picarro, EnSpectr, etc.

Profesionalismul unei echipe competente de fizicieni, ingineri si doctoranzi tineri, specializati in Optica, Spectroscopie, Plasma, Laseri, Fizica Teoretica, Fizica Starii Condensate, Electronica, Optoelectronica si Mecatronica, instruiti atat in tara cat si la firme de prestigiu din strainatate, a facut ca firm sa fie in varful companiilor romanesti din domeniu.

Servicii si produse

Aplicatii industriale: laseri cu CO2 de mare putere si instalatii laser pentru procesari de materiale, diode laser de mare putere pentru tratamente termice sau cladding, instalatii de sudura cu laser, generatoare de linie cu laser, chillere  etc..

Aplicatii in stiinta: laseri cu excimeri pentru PLD (Pulsed Laser Deposition), laseri cu emisie in nanosecunde, picosecunde si femtosecunde, laseri acordabili, spectrometre Raman, de fluorescenta sau de raze X, sisteme AFM, pensete optice, granulometre laser, elipsometre, analizoare izotopice, sisteme ICP, monocromatoare, tribometre, cabinete de microbiologie,analizoare urme gaze,sisteme fNIR, sisteme LIDAR, sisteme SPRi, echipamente opto-mecanice, incubatoare cu CO2, hote cu flux laminar, magnetometre, tomografe in coerenta optica, sisteme QHR (Quantum Hall Resistance), aparatura de laborator de uz general si multe altele.

Aplicatii medicale:. Produce si comercializeaza dispozitive medicale cu laser realizate pe baza unui brevet de inventie propriu, cu certificare CE.

Service: La echipamentele livrate precum si la echipamentele ce utilizeaza tehnologii similare sistemelor  comercializate. Sunt in derulare contracte de service cu inteventie rapida, 24-48 de ore, iar printre beneficiari se numara companii internationale de renume ce au puncte de lucru in Romania.

Firma APEL LASER SRL are ISO9001:2008 si ISO 13485:2012

Contact

  • Adresa: Sediu social: 060394 Bucuresti, str.Vintila Mihailescu nr.15.Punct de lucru: 060512 Bucuresti, Bulevardul Constructorilor nr.20 A.
  • Telefon: 021 31709 10
  • Fax: 021 317 09 10
  • Email contact: office@apellaser.ro
  • Site web: www.apelllaser.ro