ACCENT PRO 2000

ACCENT PRO 2000ACCENT PRO 2000 S.R.L. (AP2K) este o companie privată, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul cercetare-dezvoltare în ştiinţe naturale şi inginerie – Cod CAEN 7219. Aria de specialitate cuprinde imagistica cu raze X şi gama cu aplicaţii în domeniul securităţii şi al controlului nedistructiv – în special radiografia digitală şi tomografia 2D şi 3D, precum şi procedee bazate pe tehnica ,,dual/multi-energy” pentru identificarea materialelor periculoase şi sisteme de înaltă rezoluţie pentru aplicaţii industriale. Compania are capacitatea de a dezvolta studii şi cercetări în domeniile care se finalizează, în principal, cu realizarea de prototipuri şi demonstraţii pentru potenţiali end-useri.

In decursul celor 13 ani de activitate, Accent Pro 2000 a fost implicata în peste 18 proiecte de cercetare-dezvoltare prin intermediul Programelor EUREKA și FP 6/7, organizate și finanțate de către REA-Comisia Europeană și co-finanțate de către UEFISCDI sau de companii private, în colaborare cu diferite entități CDI.

Servicii si produse

Întreprinderea are capacitatea de a oferi servicii și prototipuri de produse adaptate nevoilor clientului:

  • Proiectare, dezvoltare și implementare de prototipuri şi sisteme dual/multi-energy destinate radioscopiei şi tomografiei cu raze X şi Gama.
  • Testare de produse – identificarea materialelor prin tehnici de control nedistructiv cum ar fi: radiografierea digitală (radioscopia), metoda dual-energy, metoda atenuării coeficienţilor sau măsurarea de înaltă precizie a densităţii locale.
  • Dezvoltare de software pentru gestionarea completă a datelor, care poate include: achiziție și monitorizare de date, măsurători de înaltă precizie, filtrarea datelor, analiza datelor, algoritm matematic complex și vizualizare complexă de calculator, întreprinse cu ajutorul limbajului de programare LabViewtm G de la National Instrumentstm Corporation.
  • Consultanţă în vederea întreprinderii unor noi proiecte de înaltă tehnologie şi a dezvoltării investiţiilor în România
  • Management pentru proiecte C-D.De asemenea, compania incurajeaza si sustine dezvoltarea noilor absolventi si a viitorilor cercetatori, oferindu-le un mediu propice acumularii de cunostinte teoretice si aplicate in cadrul firmei.

De asemenea, compania incurajeaza si sustine dezvoltarea noilor absolventi si a viitorilor cercetatori, oferindu-le un mediu propice acumularii de cunostinte teoretice si aplicate in cadrul firmei.

Contact

  • Sediu: Str. Nerva Traian nr.1, Bl. K6, Ap. 26, Bucureşti, Sector 3, 031041; Punct de lucru: Str. Atomiştilor 407, Bloc Turn IFA, et.5, cam. 512-513, Măgurele, Ilfov 077125
  • Telefon: 031.438.01.54 / 0745.182.660 / Fax: 031.438.01.54
  • Email contact: office@accent.ro / Site web: www.accent.ro