3 seminarii privind achizitiile publice realizate in cadrul proiectelor europene!

8 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Freedom House Romania invita persoanele interesate la trei seminarii sustinute de experti in achizitiile publice derulate din fonduri europene, evenimente care vor avea loc intr-un proiect privind cadrul legislativ care protejezeaza interesele financiare ale UE.

In toamna anului 2015 vor avea loc trei seminarii in Romania (in Sibiu, Iasi si Cluj), urmate de conferinta de inchidere din Bucuresti. Evenimentele din cadrul proiectului sunt desfasurate cu sustinerea Wolters Kluwer Romania, alaturi de Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro si cu sprijinul avocatura.com.

Seminariile sunt sustinute prin programul Uniunii Europene, Hercule III (2014-2020). Acest program este implementat de Comisia Europeana, biroul antifrauda (OLAF). A fost creat pentru a promova activitati in domeniul protectiei intereselor financiare ale Uniunii Europene (pentru mai multe informatii, click aici).

Aceste seminarii, desfasurate pe parcursul a trei zile, se adreseaza profesionistilor in domeniul juridic si functionarilor publici ale caror activitati vizeaza achizitiile publice realizate prin intermediul fondurilor structurale.

Citeste mai multe aici