14 iunie – Eveniment de brokeraj

5 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments
Seria de conferințe EuroNanoForum reprezintă cel mai important forum european care reunește oamenii de știință, industrialisti și factorii de decizie politică și oferă oportunități de discuții privind provocările intersectoriale, concentrându-se atât pe aplicarea industrială a rezultatelor cercetării, cât și pe viitoarele priorități strategice de cercetare în domeniul nanotehnologiei și Materiale avansate ale programului Horizon 2020 NMBP.
Evenimentul de brokeraj (14.06.2019) urmărește să ajute participanții să creeze conexiuni sinergice, să promoveze noi parteneriate pentru viitoarele cereri de finanțare și noi oportunități pentru rezultatele transferului tehnologic.
Cum să participi la evenimentul de B2B?
- Participarea și înregistrarea la evenimentul de brokeraj din cadrul EuroNanoForum 2019 necesită înregistrarea pe site-ul conferinței (https://www.euronanoforum2019.eu/registration-form/).
- Ulterior, datele dvs. de contact vor fi importate pe platforma evenimentului de B2B (https://euronanoforum2019.b2match.io/).
- Veți primi o invitație prin e-mail, care trebuie acceptată
- După aceea puteți publica un profil semnificativ și puteți descrie tipul de parteneriat pe care îl oferiți sau căutați.
Daca doriti sa participati va rugam sa ne anuntati la e.mail:  cmuraru@inma-ita.rocornelia.muraru.ionel@gmail.com